Rahsia Nak Lulus Interview SPA

 Tahniah diucapkan kerana anda dah lepas satu level untuk bekerja sebagai penjawat awam. 

Tapi masa sesi temuduga ni lah salah satu penentu anda diterima atau pun tidak dalam position yang telah dimohon.

Mungkin ada yang first time dapat temuduga dengan Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA), malah ada juga yang berkali-kali pergi pun masih juga tak lulus-lulus. 

Yelah, bukan senang tau nak lulus temuduga sebab dalam beratus ribu permohonan yang dibuat, hanya 3.2% sahaja yang akan dipilih!

Dahsyat, kan?

Sebab tu kalau nak pergi temuduga SPA ni, tak boleh bergantung kepada nasib dan ‘luck’ sahaja. Ada tips dan rahsia dia!

Kena ada ilmu dan tahu tips dia.

Mana nak dapat ilmu tu?

Hah.. pergi kat website ni..

https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=11598_54_5_49

Anda boleh dapatkan dalam e-book “Rahsia Mudah Lulus Dalam Sesi Temuduga Kerja Kerajaan” di website tu!

Tak mahal mana pun.. RM30 je!

Apalah sangat RM30 tu kalau nak dibandingkan dengan gaji yang anda akan perolehi sampai pencen nanti!

Cepat dapatkan ebook panduan tu supaya anda ada kelebihan berbanding calon lain.. yang selalu fikir.. 

mereka sudah hebat dan tak perlukan apa-apa ilmu & persediaan untuk hadapi temuduga.

https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=11598_54_5_49


Post a Comment

Previous Post Next Post

POST ADS 2